جستجو
فیلترها
بستن

تخمه

به تخم یا دانه برخى از گیاهان، نظیر هندوانه، خربزه، آفتابگردان، کدو، طالبى و گرمک که پس از طى مرحله بودادن و اضافه کردن مواد افزودنى مانند گلپر، اسید سیتریک و نمک به آنها مورد استفاده قرار می گیرد اصطلاحا تخمه گفته شده است لازم به ذکر است می توان ان را به صورت تازه، خشک نیز مصرف نمود.تخمه ها تنقلاتی سنتی هستند که مصرف متعادل آنها به عنوان یک میان وعده سالم با ارزش تغذیه ای بالا توصیه می کنند. به طور کلی تخمه ها منبع عمده چربی و کالری هستند و پروتئین و کربوهیدرات در ترکیبات آنها دیده می شود.تمام انواع تخمه بو داده از جمله تخمه کدو، تخمه آفتابگردان و تخمه جابونی در این دسته قرار می گیرند.