جستجو
فیلترها
بستن

خامه پاستوریزه

برای تهیه خامه پیش از عمل هموژنیزاسیون، لایه چربی روی شیر خام را که به سرشیر معروف است، برمی دارند. این چربی، خامه نام می گیرد. در صنعت، برای سرعت بخشیدن به تجمع چربی شیر روی سطح آن، از دستگاه سانتریفیوژ استفاده می کنند. خامه با توجه به محتوای چربی اش، انواع مختلفی دارد. خامه کم چرب که 12 درصد چربی دارد. خامه زده شده و سفت شده که 30 درصد از آن را چربی تشکیل می دهد. خامه سنگین که 36 درصد چربی دارد.خامه های پر چرب که در اغلب فروشگاه ها به فروش می رسند نیز 40 درصد چربی دارند و در تهیه انواع غذا و دسرها از این نوع استفاده می شود.خامه بصورت خالص یا با طعم میوه و با بسته بندیهای مختلف در بازار عرضه می شود. تمام انواع خامه در این دسته قرار می گیرند. لازم به ذکر است خامه طعم دار در کلید کد 01336