جستجو
فیلترها
بستن

کره حیوانی پاستوریزه

کره حیوانی پاستوریزه عبارت است از چربی شیر که از هم زدن خامه حاصل می شود و منبعی برای ویتامین A و ویتامینهای حلال چربی مانند E ،K و D می باشد. در تهیه کره چربی خامه را جدا کرده و پس از خارج ساختن آب زیادی آن را به صورت یکنواخت در می آورند و گاهی مقداری رنگ و یا نمک به آن می افزایند. از نظر ساختمانی کره عبارتست از پخش ذرات آب در بین ذرات چربی که بطور ثابت قرار دارند و ترکیب کره عبارتست از: آب 15.3- 15 درصد و 84 - 80 درصد مواد جامد غیر چرب شیر 1 درصد که شامل کازئین، لاکتوز و املاح است. عامل موثر در طعم و عطر کره ، دی استیل و به مقدار کمتر اسید بوتیریک، اسید استیک، اسید فرمیک و اسید پروپیونیک و آلدئید استیک است. جهت تهیه کره با طعم و عطر بهتر آنرا از خامه ترش شده تهیه می نمایند. تمام انواع کره حیوانی در این زیرگروه قرار می گیرند.